Játsszon velünk a vb-döntőért!

Vágólapra másolva!
Szeretne jövőre Németországba utazni? Mit szólna egy júliusi berlini kiránduláshoz, két jeggyel a labdarúgó-világbajnokság fináléjára? Ha elnyerte tetszését az ötlet, nevezzen be ön is az [origo] sportrovatának őszi nyereményjátékára!
Vágólapra másolva!

Bár játékunk rajtjakor a vb-döntő 32 helyéből öt még kiadó, megkockáztatható, hogy a pótselejtező tíz összecsapásának egyike sem hoz olyan eredményt, amely eséllyel indulhatna játékunkban, melynek kérdése: a felsoroltak közül melyik válogatott aratta a legnagyobb különbségű győzelmet a selejtezők során?

Ha fejből tudja a megoldást, már jelölheti is a megfelelő választ, ha netán mégsem, akkor vb-oldalunkon megtalálja a szükséges segítséget.

Játékszabályok

Jelölje meg azt a válogatottat, amely a legnagyobb különbségű győzelmet aratta a vb-selejtezők során (minden mérkőzés számít, kivéve a tíz pótselejtezőt). Ezt követően a felsorolás alján található mezőbe írja be a mellette látható kulcsszót, adja meg nevét, valamint e-mail címét (az e-mail cím beírására szolgáló ablakba csak valós cím írható).

Egy felhasználó többször is szavazhat, egy órán belül azonban csak egyszer. A sorsoláson a december 1-jén 12 óráig beérkezett szavazatok vesznek részt.

A játékban részt vevők vállalják, hogy automatikusan megkapják az [origo] sportrovatának heti hírlevelét, illetve az [origo] sportot állítják be kezdőlapként.

A jelöltek:

1.Türkmenisztán8.Maldív-szigetek
2.Csehország9.Szlovákia
3.Portugália10.Svájc
4.Lengyelország11.Belgium
5.Svédország12.Bermuda
6.St. Lucia13.Mexikó
7.Fidzsi-szigetek14.Ausztrália

Név

E-mail cím

Írd be a jobbra látható szöveget