Társoldalunk:

Játsszon velünk a vb-döntőért!

2005.11.03. 17:13

Szeretne jövőre Németországba utazni? Mit szólna egy júliusi berlini kiránduláshoz, két jeggyel a labdarúgó-világbajnokság fináléjára? Ha elnyerte tetszését az ötlet, nevezzen be ön is az [origo] sportrovatának őszi nyereményjátékára!

Bár játékunk rajtjakor a vb-döntő 32 helyéből öt még kiadó, megkockáztatható, hogy a pótselejtező tíz összecsapásának egyike sem hoz olyan eredményt, amely eséllyel indulhatna játékunkban, melynek kérdése: a felsoroltak közül melyik válogatott aratta a legnagyobb különbségű győzelmet a selejtezők során?

Ha fejből tudja a megoldást, már jelölheti is a megfelelő választ, ha netán mégsem, akkor vb-oldalunkon megtalálja a szükséges segítséget.

Játékszabályok

Jelölje meg azt a válogatottat, amely a legnagyobb különbségű győzelmet aratta a vb-selejtezők során (minden mérkőzés számít, kivéve a tíz pótselejtezőt). Ezt követően a felsorolás alján található mezőbe írja be a mellette látható kulcsszót, adja meg nevét, valamint e-mail címét (az e-mail cím beírására szolgáló ablakba csak valós cím írható).

Egy felhasználó többször is szavazhat, egy órán belül azonban csak egyszer. A sorsoláson a december 1-jén 12 óráig beérkezett szavazatok vesznek részt.

A játékban részt vevők vállalják, hogy automatikusan megkapják az [origo] sportrovatának heti hírlevelét, illetve az [origo] sportot állítják be kezdőlapként.

A jelöltek:

1. Türkmenisztán 8. Maldív-szigetek
2. Csehország 9. Szlovákia
3. Portugália 10. Svájc
4. Lengyelország 11. Belgium
5. Svédország 12. Bermuda
6. St. Lucia 13. Mexikó
7. Fidzsi-szigetek 14. Ausztrália

Név

E-mail cím

Írd be a jobbra látható szöveget


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK