Vébétévé

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!
Forrás: MTIÖsszefoglalók
Az [origo] világbajnoki oldalán közvetlenül a mérkőzések befejezése után megtekintheti az adott összecsapások összefoglalóit. Ha lesz kedvenc gólja, vagy kapusbravúrja, azt utólag is bármikor felidézheti a vébétévé segítségével. Kövesse a világbajnokság történéseit a vébétévén is!

Forrás: EPAEgyszer volt...
Május 21-én, vasárnap indult sorozatunkban minden nap felidézünk egyet a labdarúgás történetének legje-lentősebb eseményei közül. Emlékezünk többek között az 1953-as angol-magyarra, a 2001-es Liverpool-Alavés UEFA-kupa-döntőre, és megnézheti Van Basten 1988-as gólját a holland-szovjet Eb-döntőben.

Ismerkedjen a résztvevőkkel! I.

A vb csillagai lehetnek
Forrás: EPARövdifilmek a har- minckét válogatott mindegyikéről. A lényeg egy percben.Kiemeltünk egy-egy játékost a résztvevő csapatokból. Sztár-jelöltek.
Ismerkedjen a résztvevőkkel! II.Legendák
A válogatottak bővebb bemutatása: selejtezőtörténet, esélylatolgatás.Forrás: EPAMájus 26-tól tizenhá-rom részben mutatjuk be a labdarúgás legnagyobb alakjait.
Selejtezők, felkészülési meccsekSportvideók
Forrás: [origo]Itt kedvére tallózhat a vb-selejtezők és a felkészülési meccsek góljai között!Kézi-, kosár-, és ví-zilabda-összefoglalók, egyéb sporthírek. Tévézzen velünk!