Társoldalunk:

Újabb Ronaldo érkezhet a Realhoz

2006.06.27. 14:08

Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott és a Manchester United kiválósága kijelentette, a Real Madridban szeretné folytatni pályafutását.

A jobbszélső a spanyol Marca című sportlapnak elmondta, hogy a madridi klub egyik elnökjelöltjével, Juan Miguel Villar Mirrel beszélgetett a napokban, s megegyeztek abban, hogy ő lesz az egyik "arca" a sportvezető kampányának.

"Jeleztem az ügynökömnek, hogy el szeretném hagyni Manchestert. Villar Mir úr elmondta nekem a terveit, amelyek nagyon komolyak és jól felépítettek" - mondta az újságnak Ronaldo, hozzátéve, hogy több más elnökjelölt is megkereste és megállapodás aláírására kérte, ami azonban törvénytelen lett volna. "Villar Mir úr természetesen a jelenlegi klubommal tárgyal majd először."

A manchesteri klubnál a hír hallatán jelezték, nem adtak engedélyt Villar Mirnek, hogy tárgyaljon Ronaldóval és hallani sem akarnak a fiatal futballista eladásáról. "Semmilyen kapcsolatunk sincs Villar Mir csapatával, vagy a madridi klubbal, minden erről szóló nyilatkozat valótlan. Cristiano a következő szezonban is a mi játékosunk lesz" - áll a manchesteriek közleményében.

Ronaldo most a portugál válogatottal készül az együttes szombati, Anglia elleni világbajnoki negyeddöntőjére.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK