A brazilok nem a reváns miatt várják a negyeddöntőt

Vágólapra másolva!
Nem az elveszített 1998-as vb-döntő miatti visszavágás reménye fűti a brazilokat a franciák elleni szombati világbajnoki negyeddöntőben - jelentette ki Carlos Alberto Parreira, a dél-amerikai ország labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya.
Vágólapra másolva!

"A mostani mérkőzésnek semmi köze a nyolc évvel ezelőttihez. Nincs revánsvágy, nem gondolunk az elveszített vb-fináléra. Újra egy olyan fontos találkozó vár ránk, mint amilyen a Ghána elleni nyolcaddöntő volt" - mondta a brazil kapitány.

A 16 között a dél-amerikai együttes 3-0-ra győzött Ghána legjobbjai ellen, a franciák pedig 3-1-re diadalmaskodtak a spanyolok felett. "A franciák egyre jobb formában vannak, jó mérkőzésen jó játékkal léptek tovább a spanyolokon" - tette hozzá Parreira.

A brazilok táborában kisebb aggodalmat váltott ki, hogy a nyolcaddöntő után Emerson és Kaká egyaránt térdfájdalmakra panaszkodott, Lucio pedig a combját fájlalta. A játékosok a meccs után átestek egy kezelésen, azt azonban nem árulta el a szövetség, hogy a sérülések befolyásolják-e a három alapember szereplését a francia együttes elleni szombati negyeddöntőben