Travolta diszkótánccal pörgette fel az ausztrálokat

Vágólapra másolva!
Különleges segítséget kapott a labdarúgó-világbajnokságra készülő ausztrál válogatott. Pénteken Johannesburgban landolt John Travolta repülője, amelyet a hollywoodi filmsztár vezetett. Travoltával érkezett állapotos felesége, Kelly Preston és lányuk Ella.
Vágólapra másolva!

Ausztrália vasárnap Németországgal ellen kezdi meg világbajnoki szereplését, az 56 éves John Travolta többek között ezért érkezett a Dél-afrikai Köztársaságba.

A filmsztár találkozott az ausztrál csapattal az edzőtáborban, a hírek szerint rögtönzött diszkótáncot is lejtett az egyik legismertebb ausztrál focistával, Tim Cahill-lel.

Travolta kapcsolata az ausztrál fociválogatottal az előző, németországi vébére nyúlik vissza. A színész a csapat szponzora, a Qantas ausztrál légitársaság nagyköveteként egy Jumbóval repült Sydney-be, hogy szurkoljon a válogatott sorsdöntő vb-pótselejtezőjén.

"Remélhetőleg szerencsét hoz nekünk, hogy találkozhattunk vele. Amikor legutóbb eljött hozzánk, megvertük Uruguayt, és eljutottunk a németországi vébére"- mondta az ausztrálok első számú kapusa, Mark Schwarzer.

Travolta dél-afrikai látogatásával a Nelson Mandela Gyerekalapítványt is támogatni akarja.

Forrás: AFP