Playboy-modellt okolnak a végzetes kapushibáért

Vágólapra másolva!
Angol bulvárlapok szerint elsősorban magánéletbeli problémákra vezethető vissza, hogy az angol labdarúgó-válogatott kapusa, Robert Green kapitális bakit vétett az Egyesült Államok elleni világbajnoki csoportmérkőzésen.
Vágólapra másolva!

A West Ham United kapusa az amerikaiak elleni mérkőzés 40. percében csúnyán bevédte Clint Dempsey távoli lövését. Hogy miért történhetett mindez, arról az angol lapok napok óta vitatkoznak, s arra a következtetésre jutottak, hogy a kapus magánéletében történt változás lehet a kapitális baki legfőbb oka.

Green néhány héttel a világbajnokság kezdete előtt szakított barátnőjével, a csinos Playboy-modell Elizabeth Minett-tel. A Mirror úgy tudja, a pár 20 hónapig járt együtt, de a röviddel a vébé előtt elváltak útjaik. A lap megszólaltatta Green egyik névtelenséget kérő közeli ismerősét, aki cáfolta, hogy emiatt védett volna dekoncentráltan a kapus.

Ugyanígy tett Green menedzsere, Andy Evans is. "A kapcsolat már hónapok óta a múlté volt, ez nem lehetett az oka a gólnak. Rob szellemileg jól felkészült és koncentrált, egyszerűen balszerencséje volt."

Forrás: --