Vb-rádió az [origo]-n

Vágólapra másolva!
Élő audiokommentárok hírességektől és felhasználóktól, valósidejű online tudósítás, meccsenkénti videoösszefoglalók, teljes adatbank a játékosokról, helyszíni riportok és játékok: ez az [origo] portál tartalomkínálata a dél-afrikai foci-vb-re.
Vágólapra másolva!

Az [origo] hírportál vb-kínálatának része a kísérleti, internetes vb-rádió. Az élő audiokommentárokkal azok is figyelemmel kísérhetik a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit, akik éppen nem tudnak a tévé elé ülni - de az audiokommentárokat akár a tévés közvetítésekkel párhuzamosan is érdemes hallgatni. Már csak azért is, mert a mérkőzések eseményeit élőben elemző és értékelő, rendhagyó kommentátorok között ott van Hajdú B. István, (a Tv2 Bajnokok Ligája mérkőzéseinek kommentátora), az [origo]-n a nagy sikerű választási videoriportok után ismét jelentkező Bárdos András és a sportszerető publicista, Megyesi Gusztáv (az Élet és Irodalom munkatársa) is.

Aki pedig úgy gondolja, hogy szívesen kipróbálná magát ebben a műfajban, szintén megteheti - csak regisztrálnia kell, és egy mikrofon segítségével máris hallhatóvá válik az [origo]-n. Ezzel persze vállalja a megmérettetést az alkalmi, valamint a portál által felkért kommentátorok között, a hallgatók ugyanis folyamatosan értékelhetik a teljesítményüket, sorrendet állítva az önjelölt közvetítők között. A regisztrációhoz ide kattintson!

Az élő közvetítések az [origo] főoldalon, és a foci-vb oldaláról érhetőek el a meccsek ideje alatt.

Forrás: [origo]

Nézzen képeket a vb-rádió műsorvezetőiről!