Domenech már látott biztató jeleket

Vágólapra másolva!
Javier Aguirre szerint Mexikónak újra csapattá kell válnia,  Carlos Alberto Parreira a kiesés ellenére nagyon büszke a hazaiak válogatottjára, Raymond Domenech az újabb zakó dacára is talált pozitívumot. Edzői nyilatkozatok az Uruguay-Mexikó és a Franciaország-Dél-Afrika mérkőzések után.
Vágólapra másolva!

Oscar Tabarez, az uruguayi válogatott szövetségi kapitánya: "Voltak jó és rossz periódusaink egyaránt, de úgy gondolom, ez még a tapasztalatlanság számlájára írható."

Javier Aguirre, a mexikói válogatott szövetségi kapitánya: "Újra csapattá kell válnunk, készülünk a következő ellenfélre, amely várhatóan Argentína lesz. Nagy csatára számítok."

Carlos Alberto Parreira, a dél-afrikai válogatott szövetségi kapitánya: "Nagyon büszke vagyok a fiúkra. Büszkévé tették az országot, és bebizonyították, hogy fejlődtek."

Rayond Domenech, a francia válogatott szövetségi kapitánya: "Természetesen csalódottak vagyunk, még akkor is, ha ezen a mérkőzésen már láttam olyan dolgokat, amiket elvártam volna a csapattól: szívet, alázatot."