Az erő velünk van, mondja a ghánai edző

Vágólapra másolva!
Ghána, a vb egyetlen versenyben maradt afrikai csapata az egész földrész támogatását érezte az Egyesült Államok elleni meccsen, míg az USA az egyenlítésért vívott kemény küzdelmet érezte meg a hosszabbításban - nyilatkozták az érintettek.
Vágólapra másolva!

Milovan Rajevac, a ghánaiak szerb szövetségi kapitánya úgy érezte, mindenki nekik drukkol: "A végén nagyon kellett az erő, s ez az erő megvolt bennünk. Ghána most ott van a világ nyolc legjobb csapata között. Úgy éreztem a meccs közben, hogy mindenki nekünk szurkol."

A győztes gólt szerző Asamoah Gyan ugyancsak azt emelte ki, hogy egy egész kontinenst büszkévé tettek: "Mindenkit büszkévé tettünk, nemcsak a ghánaiakat, hanem egész Afrikát. Én vagyok a világ legboldogabb embere."

A győztes csapatot az ellenfél edzője, Bob Bradley is megdicsérte: "Túlságosan is korán kaptunk gólt, emiatt hosszú időn át rengeteg energiát kellett mozgósítanunk azért, hogy a hátrányt ledolgozzuk. Ghánának tehetséges csapata van, s úgy gondolom, kollégám, Rajevac nagyszerű munkát végzett, mert kiválóan szervezett társaságot hozott össze."