Hajdú B. pornót is tud közvetíteni - a vb-rádió legjobb pillanatai

Vágólapra másolva!
Mint azt már megszokhatták, az [origo] vb-rádióján a világbajnokság valamennyi mérkőzését élőben nyomon követhetik, változatos műsorvezetői csapatok közvetítésében. A pályán történő események elmesélése mellett sokféle téma előkerül, itt visszahallgathat néhány emlékezetes történetet és eszmefuttatást.
Vágólapra másolva!

Inkei Bence és Nádori Péter a döntő közvetítése után levonják a vb tanulságait.

Spanyolország - Hollandia


Dolák-Saly Róbert ismerteti a futball szabályait, felvillantja néhány személyiségét, a kék lapot hiányolja, majd Pethő Zsolttal közösen támadják a kezdőkör létjogosultságát. Márton György ezalatt megteszi, amit lehet.

Uruguay - Németország

Weyer Balázs és Nádori Péter elszörnyed egy szlovák játékos sérülésén, majd az olasz válogatotton köszörüli a nyelvét.

Olaszország - Szlovákia

Bárdos András felveti a becsúszó szerelés eltörlését, Megyesi Gusztáv a FIFA-t ostorozza, majd egyetértésre jutnak abban, hogy a futballt kétszer 10 emberrel kéne játszani. Megyesi szerint David Villa Várady Bélát másolja, Bárdos szívesebben nézi a sztárok szenvedését a kiscsapatok ünneplésénél, és szóba kerül Hypós Feri is.

Chile - Spanyolország


Simó György és Erdélyi Zsolt közvetítéséből megtudjuk, miben áll az észak-koreai környzetevédelem, hol vannak meccs közben a koreai családtagok, és hogy melyik portugál játékos fényképét kéne csatolni az önelégült mosoly címszóhoz az értelmező szótárban. Simó eldicsekszik, hogy annak idején kiszorította a focicsapatból ifj. Albert Flóriánt, majd belehelyezkedik Kim Dzsong Il pszichéjébe.

Portugália - Észak-Korea


Hajdu Steve elmondja, hogyan lehet előadás közben egy királydráma szövegébe belecsempészni a legfrissebb eredményeket, Hajdú B. Istvánról pedig kiderül, arra is képes, hogy szimultán közvetítsen focimeccset és pornófilmet.

Szlovénia - Egyesült Államok


Megtudjuk, miért haragszik Mucsi Zoltán az argentinokra, Thuróczy Szabolcs összeállítja a kopaszválogatottat, majd elképzeli, hogyan utasítja vissza Veron Maradona kokainmeghívását.

Argentína - Nigéria


A Bëlga zenakar fényt derít az Eto'o nevében lévő második o betű jelentésére is, és ismerteti a tökéletes védekezés receptjét.

Japán - Kamerun


Bárdos András és Németh Kornél az Anelka-rejtélyről és a játékvezetési anomáliákról beszélget, majd Bárdos ügyesen kitér egy fogadás elől.

Franciaország - Uruguay