Az angolokon élcelődve múlatják az időt Özilék

Vágólapra másolva!
Mesut Özil csak tréfaként tudja értelmezni a korábbi angol nyilatkozatokat, melyekben a vb alatti unalomra panaszkodtak Terryék. A németeknek mindenesetre már van mivel elütni az időt, mostanában ugyanis az angolokon köszörülik a nyelvüket.
Vágólapra másolva!

Egy nap alatt Lukas Podolski és Mesut Özil is beszólt az angol válogatottnak. A németek csatárát fárasztotta, hogy mindenki Lampard meg nem adott góljáról beszél, mire kijelentette: fölényesebben is nyerhettek volna, csak 4-1-nél leálltak. A középpályás Özil pedig tréfaként értelmezett néhány angol nyilatkozatot.

A torna korábbi szakaszában John Terry azt mondta: "egy kicsit unatkozunk két meccs között", míg Wayne Rooney azon szenvedett, hogy "a csapat már kiütést kap a dartstól és a snookertől."

"Ha a világ legnagyobb tornáját unalmasnak találja valaki, akkor annak valószínűleg nincs ott a helye" - mondta el a véleményét az angol panaszokról Özil. "Számomra az angolok elleni 4-1 a torna eddigi fénypontja, mert megmutattuk, hogy a német foci még mindig az egyik legjobb a világon, bármit is mondjanak vagy írjanak az emberek" - tette hozzá a Werder Bremen játékosa.

Lampard góljának szabályosságát Özil sem vitatja, ám pontosan ugyanazt gondolja róla, mint Podolski: "Anglia számára csalódást keltő volt, de a meccs kimenetelét nem befolyásolta. Mi voltunk jobbak."

Németország azóta Argentínának is rúgott egy négyest, kedd este pedig Spanyolországgal játszik a döntőbe jutásért.