Torres maga mellett kampányol Del Bosquénél

Vágólapra másolva!
A spanyol válogatott szövetségi kapitánya még nem tudja, hogy a kezdőcsapatba jelöli-e Fernando Torrest a hollandok elleni döntőben, a csatár viszont lobbizni kezdett, mert nagyon akarja a meccset.
Vágólapra másolva!

"Még nem tudom, hogy kezdő lesz-e. Nehéz döntés volt kihagyni a németek elleni kezdőcsapatból, mert korábban nagyon sokat segített nekünk" - mondta Del Bosque Torresről.

"Fontos szerepe van a csapatban, mert ha nem is játszik látványosan, akkor is leköti a középhátvédek figyelmét" - vélekedett a spanyol edző, aki azt is mondta, hogy nem mondta személyesen Torresnek a németek elleni meccs előtt, hogy csak a cserepadon kap helyet.

Torres közben ég a vágytól, hogy pályára léphessen a meccsen. A BBC spanyol forrásokra hivatkozva állítja, hogy a csatár felkereste Del Bosquét, mert fél, hogy kimarad a csapatból.

"Eltökélt vagyok a játékra, nem fogok csalódást okozni" - mondta a hírek szerint Torres, aki ezzel együtt tisztában van vele, hogy a szövetségi kapitány mondja majd ki az utolsó szót.

A spanyol csatár a vb első öt meccsén a kezdő volt, de nem ment neki a játék, gólt sem tudott rúgni. A németek ellen Pedro játszott helyette, aki csapata egyik legjobbja volt, és a spanyol válogatott is azon a meccsen játszott a legjobban.