Kuyt a bírót okolja a döntő elbukásáért

Vágólapra másolva!
Andrés Iniesta és Vicente del Bosque a spanyol csapatról áradozott a vb-döntő után, Bert van Marwijk szerint csak a döntő miatt voltak ilyen brutálisak, Dirk Kuyt pedig a bírókra fogta a vereséget.
Vágólapra másolva!

"Hihetetlenül sokat dolgoztunk ezért az eredményért" - mondta a világbajnokság döntőjének hőse, Andrés Iniesta a meccs után. "Leírhatatlan érzés világbajnokságot nyerni. A győzelmet elhunyt barátomnak, Dani Jarquénak és a családomnak ajánlom."

Vicente del Bosque szerint minden a fantasztikus játékosoknak köszönhető. "Nagyon büszke vagyok rájuk, semmilyen feszültség nem volt közöttük az együtt töltött ötven nap alatt, remek társaságot alkotnak" - mondta a siker után a spanyol szövetségi kapitány.

"Csalódottak vagyunk, mert nagyon közel álltunk a sikerhez, nyerhettünk volna. Általában nem szoktunk brutális belépőket alkalmazni, de ez egy döntő volt, és mindkét csapat kemény szabálytalanságokat követett el" - mondta a hollandok mestere, Bert van Marwijk, majd hozzátette, hogy szerinte a legjobb csapat, Spanyolország győzött.

Dirk Kuyt Howard Webb játékvezetőt okolta a vereségért. "Mérgesek vagyunk, mert nagyon közel voltunk a sikerhez. A játékvezető azonban inkább a spanyolokat támogatta. Emiatt buktuk el a döntőt" - panaszkodott a hollandok szélsője.