A tacskó beletrafált, a teknős összezavarodott - újabb pszichoállatok tűntek fel

Vágólapra másolva!
Továbbra sem hisszük el, hogy Paul az állatvilág Tihanyi Tamása. Múlt heti felhívásunkra 12 videót küldtek be olvasóink, ahogy azt megígértük, jutalmazni fogjuk a legjobb videók szereplőit. Olvasóink pedig szavazhatnak kedvenc pszichoállatukra!
Vágólapra másolva!

A színes hazai állatvilág ellenére legfőképp a kutyatulajdonosok éreztek késztetést, hogy kedvenceik váteszi képességét ne csak felmérjék, hanem közkinccsé is tegyék. Azért a helyzet nem ennyire sanyarú, vannak szárnyasok, rágcsálók, és hüllők is a tárgyasztalon.

Tappancs, a panda

239501outform.html400350


Eddig ismeretlen genetikai mutáció miatt furcsa, logó füllel született panda -valójában törpenyúl - téves énképének birtokában (én vagyok Jin és Jang is) voksol a hollandokra (0-1). Lobogó füllel sietett szavazni, miután a gazdi az elfogulatlanság érdekében több méteres távolból indította.

Topi, a tacskó

239502outform.html400350


A vélhetőleg lakótelepi, így roppant fegyelmezett tacsi "mehet" vezényszóra indul, és könyörtelen következetességgel ragadja magához a spanyol rágcsát. Biztonságképp a másikra ugyan rászagol, a de holland robotfoci nyújtotta fognyűvőről lemond.

Rozmaring, a teknős

239503outform.html400350


Az elsőre jól tippelő - és ez számít - Rozmaring egyértelműen összezavarodott, mikor gazdája, Pásztor Frigyes részrehajlásra gyanakodott, és művi beavatkozással igyekezte a teknőc intuitív képességét emberi értékrend szerinti munkára bírni.

Gertrúd, a pinty

239504outform.html400350


Annak ellenére, hogy a kísérlet alanya rendszertani besorolása szerint korallcsőrű pszichopinty (Estrilda psichocus troglodytes), majdnem két és fél percig tépelődik a két saláta közti döntés lehetőségén. Még jó, hogy nem arra kellett válaszolni, hogy mennyi egy töketlen fecske maximális sebessége?

Pável, az egér

239505outform.html400350


Pásztor Frigyes kíváncsi lélek, így nagyon helyesen a bérház valamennyi nem humanoid lakóját a tudomány szolgálatára kötelezte. Pável mozgásából, és helytelen döntéséből kiderül, hogy bár társasjáték, de a csocsóban is lehetnek magányosak az egerek. Ezzel szemben fajtársának, Árminnak a válasza, 42.

Bosco, a róka

239506outform.html400350


A belvárosi körülményekhez alkalmazkodott vadállat minden józan ítélőképességét elveszítve a holland bogyót ette meg. Lehet, hogy azt hitte, az egy francia zászló? Mondjuk, az még kétségbe ejtőbb képet fest róla.

Bogyi, Demy, Erika, Noji, Nemy, a rákospalotai pszichofauna

239507outform.html400350


Aki élt és mozgott, összeszaladt Rákospalotán és jósolt. Már-már veszni látszott az igazság, de megfogadva a [zoorigo] videójának tanácsát, a pálinka közreműködésével győzött az, akinek győznie kellett.

Rudika, a cirmos

239508outform.html400350


A házimacska archetípusának egy szép példáját láthatjuk. Az első kísérletben tökéletes érdektelenséget mutató macska második alkalommal (nyilván a gazda másfél órás könyörgésére) nagy kegyesen választ. De akkor is a holland zászló talapzatát eszi meg, csak hogy bosszantsa gazdáját.

Zora, a mamlasz

239509outform.html400350


Zora enerváltságát tudjuk be a hirtelen támadt meleg, a földrajzi adottságainkhoz képest indokolatlanul vastag bunda, és a kihívás okozta stressz együttes hatásának. Persze könnyen lehet, hogy csak utálja a focit. Ennek ellenére jól döntött.

Összegzés: a magyar pszichoállatok közel 70 százalékos pontossággal megtippelték, hogy Hollandia nyeri meg a vb-t, amihez végül is nem sok hiányzott, csak két gól.