Brazil klubcsapat hangolja Balotelliéket a vébére

HORIZONTAL FOOTBALL TRAINING BUST Italy's forward Mario Barwuah Balotelli (R) plays with a ball next to teammate forward Stephan El Shaarawy during their first training at the Joao Havalange stadium in Rio de Janeiro on June 10, 2013, before their friendl
Italy's forward Mario Barwuah Balotelli (R) plays with a ball next to teammate forward Stephan El Shaarawy during their first training at the Joao Havalange stadium in Rio de Janeiro on June 10, 2013, before their friendly match against Haity on June 11th. AFP PHOTO / VINCENZO PINTO
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-válogatott az európai felkészülési találkozók után a Fluminense csapatával játssza utolsó mérkőzését a brazíliai világbajnokság előtt.
Vágólapra másolva!

A brazil klub ellen június 8-án, Rio de Janeiróban lép pályára Cesare Prandelli csapata, amely elutazása előtt, május 31-én az írekkel mérkőzik Londonban, június 4-én pedig a luxemburgiakkal Perugiában.

Az olasz válogatott június 14-én - magyar idő szerint már 15-én - az angolok ellen kezdi meg vb-szereplését. Ugyanebben a csoportban, a D-ben szerepel még Costa Rica és Uruguay.

A világbajnokság június 12-én kezdődik.