Jennifer Lopez mégis vb-szereplő lesz

Jennifer Lopez
UNITED STATES, BRONX : BRONX, NY - JUNE 04: Jennifer Lopez performs at Orchard Beach on June 4, 2014 in Bronx, New York. Dave Kotinsky/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ugyan egy napja lemondta szereplését a labdarúgó-világbajnokság megnyitóján Jennifer Lopez, az amerikai énekesnő kedden mégis úgy döntött, vállalja a fellépést.
Vágólapra másolva!

Hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség csak annyit közölt, hogy az énekesnő produkciós okokból nem lép fel, a Daily Mail forrása szerint a problémát az okozta, hogy Jennifer Lopez a szervezőbizottsággal olyan költségeket akart kifizettetni, mint a magánrepülőn való utazás, és a teljes stábjának a szállodai elhelyezése.

Forrás: AFP

Amikor a szervezők nemet mondtak, az énekesnő megharagudott, végül azonban a lemezkiadó nyomására visszakozott. „Ostobaság lett volna nem kihasználni a világbajnokság nyújtotta ingyenreklámot” - idézte forrását az angol lap, utalva arra, hogy az énekesnő új lemeze a héten jelenik meg.

A csütörtöki megnyitón így Jennifer Lopez, a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte együtt adja elő a torna hivatalos dalát, a We Are One című számot.