Messi barátnője féltékeny lehet Agüeróra

Lionel Messi és Sergio Aguero, Sergio Agüero
Argentina's national football forward Lionel Messi (R) talks with teammate forward Sergio Aguero during a training session in Ezeiza, Buenos Aires, on September 6, 2013. Argentina will face Paraguay on September 10 in Asuncion in a Brazil 2014 FIFA World Cup South American qualifier match. AFP PHOTO / DANIEL GARCIA
Vágólapra másolva!
Lionel Messi Sergio Agüeróval került egy szobába a vébé idejére.
Vágólapra másolva!

A Barcelona négyszeres aranylabdása nagyon jó barátja a Manchester City csatárának, és megszokottnak számít, hogy a nagy tornákon egy szobába kerülnek. A Real Madrid újdonsült BL-győztes szélsője, Angel Di María a PSG csatárával, Ezequiel Lavezzivel bútorozott össze, míg a Napoli támadója, Gonzalo Higuaín a Benfica védőjét, Ezequiel Garayt kapta társnak.

Agüero és Messi Forrás: AFP/Daniel Garcia

Mivel a keretben páratlan számú, huszonhárom játékos szerepel, így Fernando Gago került abba a szerencsés helyzetbe, hogy nem fogja zavarni a másik horkolása vagy lábszaga. Szintén külön szobát kapott Alejandro Sabella szövetségi kapitány és Julio Grondona elnök.

Az argentin csapat az Atlético Mineiro tulajdonában lévő komplexumban szállt meg, ahol egy ötcsillagos szállodában helyezték el a játékosokat. Hogy hol laknak és készülnek Messiék, arról itt láthat videót.