Scolari otthagyta a brazil edzőtábort

The coach of the Brazilian national football team, Luiz Felipe Scolari (2-R), watches the performance of the Imperatriz samba school, fifth in the 2014 Rio Carnival, during the Champions' parade of the carnival's victorious samba schools, at the Sambadrome in Rio de Janeiro, Brazil, on March 8, 2014. AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA
Vágólapra másolva!
Alig két nappal a brazil válogatott nyitómérkőzése előtt Luiz Felipe Scolari kénytelen volt elhagyni a csapat edzőtáborát, miután unokaöccse halálos autóbalesetet szenvedett. Rossz passzban van a brazil kapitány, múlt héten a sógora temetése miatt kellett lelépnie a felkészülés közepén. 
Vágólapra másolva!

Scolari 49 éves unokaöccse, Joao Schneider frontálisan ütközött egy kamionnal, és azonnal életét vesztette. A brazil kapitányt edzés közben érte a hír, de nem fújta le a tréninget, csak utána indult gyászolni húgához, Cleusához.

Luiz Felipe Scolari a családjával Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Scolari a hírek szerint megkezdte a tárgyalásokat a szövetséggel, hogy meddig maradhat a családjánál, és mikorra kell Sao Paolóba érkeznie, ahol csütörtök este a brazil válogatott Horvátország ellen megkezdi vébészereplését.

A brazil kapitány családjára alaposan rájár a rúd, múlt héten a sógora temetése miatt volt kénytelen néhány nap szabadságot kivenni.