A Barca lecsapna Suárezre

Luis Suárez, foci, foci-vb, uruguayi fociválogatott
BRAZIL, Sao Paulo : Uruguay's forward Luis Suarez gestures during a training session at the Corinthians Arena in Sao Paulo on June 18, 2014, on the eve of a FIFA World Cup Group D match between Uruguay and England. AFP PHOTO / DANIEL GARCIA
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelonában folytathatja pályafutását Luís Suárez, a brazíliai világbajnokságon szereplő uruguayi labdarúgó-válogatott csatára.
Vágólapra másolva!

A 27 éves játékos jelenleg az FC Liverpoolt erősíti, ám a Mundo Deportivo honlapja szerint a nyáron 65 millió euróért (közel 19,8 milliárd forintért) cserébe a katalán együttesbe igazolhat.

A hírek szerint a 31 bajnoki találatával idén angol gólkirály támadó tavaly decemberben megkötött, 2018-ig szóló szerződésében 85 millió eurós (mintegy 25,9 milliárd forintos) kivásárlási ár szerepel, ám egy záradék szerint a Barcelona és a Real Madrid jelentkezése esetén az alacsonyabb összegért is elengedi a bajnoki ezüstérmes klub.

Forrás: AFP/Daniel Garcia

Suárez először a második csoportfordulóban, csütörtökön lépett pályára a vb-n, s két gólt szerezve győzelemre vezette az uruguayi együttest Anglia ellen.