Kolumbia tökéletes, Rodrigueznek egy félidő is elég

OPTA stat Okazaki-James
Vágólapra másolva!
Felforgatott csapattal is nagyon sima, 4-1-es győzelmet aratott Kolumbia labdarúgó-válogatottja Japán ellen a vb-csoportkör utolsó fordulójában. A meccs egyik hőse James Rodriguez egy félidő alatt többet csinált, mint japán kollégája, a dél-amerikai válogatott kapura lövési hatékonysága pedig bámulatos volt.
Vágólapra másolva!

A statisztika alapján Japán többet birtokolta a labdát (60 százalék), jóval többet passzolt (425-283), és majdnem kétszer annyi kapura lövést produkált, mint ellenfele. Kolumbia hatékonysága viszont döbbenetes: 13 kísérletből négyszer találták el a kaput, és ezek mindegyike gól lett.

Forrás: Origo

Hihetetlen jól szerepelt a világbajnokság első három csoportmérkőzésén James Rodriguez, a Monaco kolumbiai válogatott labdarúgója. A szélső az első két mérkőzés 180 perce után ezúttal csak a második félidőben lépett pályára, de 45 perc elég volt számára ahhoz, hogy két gólpasszt és egy gólt jegyezzen, és sokkal jobb mutatót érjen el, mint a japánok támadója, a 69 percnyi lehetőséget kapott Okazaki Sindzsi.

Forrás: Origo