Zuniga: Semmi különös

neymar, csigolyatörés, brazília - kolumbia, vb 2014
Brazil's forward Neymar is carried off the pitch on a stretcher after being injured during the quarter-final football match between Brazil and Colombia at the Castelao Stadium in Fortaleza during the 2014 FIFA World Cup on July 4, 2014. AFP PHOTO / POOL / FABRIZIO BENSCH
Vágólapra másolva!
Csak egy párharc volt, semmi több. Neymar és én is a labdát akartuk megszerezni - Camilo Zuniga megmagyarázza Neymar csigolyatörését.
Vágólapra másolva!

Megszólalt Neymar és Brazília elszomorítója. A kolumbiai Camilo Zuniga szerint a pénteki negyeddöntőn nem történt semmi extra, csak egy határozott labdaszerzési kísérlet.

"Én mindent megteszek azért, hogy megvédjem a csapatomat, és azt a mezt, amit viselek, de nem azzal a szándékkal, hogy sérülést okozzak bármelyik ellenfelemnek. Nem akartam sérülést okozni Neymarnak. Teljesen normális szerelési kísérlet volt, ami benne a játékban. Mindketten meg akartuk szerezni a labdát, ezért egy kicsit erősebben csaptunk össze. De ez normális a futballban!" - mondta Zuniga az újságíróknak.

"Neymar most nagyon szomorú, de remélem, hogy Isten segítségével hamarosan meggyógyul, mert mindenki tudja, hogy ő Brazilia hatalmas tehetsége" - értékelt emberileg és szakmailag Camilo Zuniga.