Társoldalunk:

Az oroszok szexrobotokkal várják a focivébére a szurkolókat

2018.05.17. 20:39

A június 14-e és július 15-e között megrendezésre kerülő labdarúgó-világbajnokságra az oroszok egy, a megszokottól eltérő szórakozási lehetőségekkel is várják a szurkolókat. A vb-re érkezők ugyanis élethű szexrobotokon élhetik ki vágyaikat a nemrég nyílt moszkvai Dolls Hotelben.

Így néz ki az első oroszországi szexrobot-bordélyházának egyik szobájaForrás: The Sun

A Dolls Hotel Moszkva üzleti negyedében nyitotta meg kapuit, amelytől nagy bevételt várnak. Oroszország első robotbordélyházában nagyjából 22.000 forintért lehet egy órára szobát bérelni, és különböző személyiségű babák közül lehet válogatni, Lolita például független, önálló "nő", aki mindig készen áll mindenre.

Szexrobotok várják a vb-n a szurkolókatForrás: The Sun

„Alig várjuk a világbajnokság kezdetét. Mindenkit szeretettel várunk."Ha az edzőjük elengedi őket, akkor a játékosokat is"– idézte a Sun a bordély szóvivőjét.

A szexrobotok mechanikus mozgásra képesek, és mesterséges agyakkal vannak ellátva. Az alapító-tulajdonos, Dmitry Alexandrov elmondása szerint legális szexuális kikapcsolódást nyújtanak, amellyel segítenek a nők bántalmazásának a visszaszorításában is.

Az oroszországi vb-n a szurkolók mindenfajta igényére odafigyelnekForrás: The Sun