Vb-t is nyerhetne az otthonmaradók álomcsapata

A legtöbb válogatott szívesen elfogadná Nainggolant, Moratát, vagy Rabiot-t, a sajátjuk viszont nem
Vágólapra másolva!
Radja Nainggolan kimaradása a belga válogatott vb-keretéből az egész világ sportsajtóját meglepte. Természetesen nem ő az egyetlen klasszis, aki nem fért be saját hazája csapatába, hiszen megemlíthetnénk Álvaro Moratát, Adrien Rabiot-t, Alexandre Lacazette-et, Mauro Icardit és még másokat. A Bleacher Report összeszedte azt a 23 fős keretet, amely nevek alapján szinte bárkivel felvehetné a versenyt az oroszországi világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

Az oldal csak olyan futballistákat "nevezett" a keretbe, akik országai kijutottak a tornára, nem sérültek, nem mondták le korábban a válogatottságot, valamint a szövetségi kapitányuk már biztosan otthon hagyja őket (tehát szerepelhetnek a olyan bő keretben, amelyet még nem szűkítettek 23-ra).

A legtöbb válogatott szívesen elfogadná Nainggolant, Moratát vagy Rabiot-t, a sajátjuk viszont nem Forrás: AFP/Origo

Ezek alapján a csapat így néz ki:

Kapusok: Ralf Fahrmann (Németország), Stephane Ruffier (Franciaország), Neto (Brazília)

Hátvédek: Nelson Semedo (Portugália), Sergi Roberto (Spanyolország), Alex Sandro (Brazília), Marcos Alonso (Spanyolország), Aymeric Laporte (Franciaország), David Luiz (Brazília), Marc Bartra (Spanyolország), Benedikt Höwedes (Németország)

Középpályások: Radja Nainggolan (Belgium), Adrien Rabiot (Franciaország), Javi Martinez (Spanyolország), Fabinho (Brazília), Anthony Martial (Franciaország), Kingsley Coman (Franciaország), Suso (Spanyolország), Jose Callejon (Spanyolország), Angel Correa (Argentína)

Csatárok: Mauro Icardi (Argentína), Alvaro Morata (Spanyolország), Alexandre Lacazette (Franciaország).

Sőt, vannak, akik még ebből a "válogatottból" is kimaradtak, mint például Cesc Fabregas, Alejandro Gomez vagy Wissam Ben Yedder. Az biztos, hogy ez az együttes (egy jó edzővel) simán éremesélyes, ha nem, világbajnoki aspiráns is lehetne.