Will Smith budapesti vb-dala köröket ver a szponzor-nótára

Will Smith, vb-dal
Vágólapra másolva!
Ami pár napja még csak puszta fenyegetésnek tűnt, az mára valósággá vált: elkészült Will Smith hivatalos vb-himnusza a június 14-én kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokságra.
Vágólapra másolva!

Szerettünk volna vitriolos tollal frivol jelzőket írni a dalról, de miután hallottuk Jason Derulo Colors (Színek) című, az üdítőitalos főtámogató számára készített hivatalos opus magnumát, máris barátságosabban álltunk a dolgok elé. És nem is kellett csalódnunk, a Bel Air hercege, azaz a Fresh Prince, az ember fekete öltönyben stb. ugyanis egy groove-os, táncolható partihimnusszal lepett meg bennünket:

A dalt Budapesten rögzítették, a felvételekben pedig a korábban Enrique Iglesias mellett nevet szerző Nicky Jam és a koszovói albán sztár, Era Istrefi működött közre, míg a produceri munkát a világszerte ismert és elismert Diplo vállalta magára.

„Megtisztelő, hogy engem kértek fel a vb-dal elkészítésére és előadására – mondta néhány napja a FIFA honlapján Will Smith. – Egy ilyen globális esemény összehozza az embereket a világ minden sarkából, mindenki örül, nevet és felfedezi a csodát. A Nickyvel, Diplóval és Erával való együttműködés a harmónia és változatosság jegyében összehozza a különböző nemzeteket. A nap végén pedig szeretnénk látni, hogy mindenki táncol.”