Minden jel szerint Manuel Neuer állhat a vb-n a német válogatott kapujában

FC Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt 1:3 Sports soccer people SEASON
19 May 2018, Germany, Berlin, Soccer, DFB Final at the Olympiastadion, Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt. Bayern's goalkeeper Manuel Neuer parries a shot. · NO WIRE SERVICE · Photo: Thomas Eisenhuth/dpa-Zentralbild/ZB
Vágólapra másolva!
Kapuskollégája, Ron-Robert Zieler szerint Manuel Neuer meccshiánnyal is világklasszis színvonalon őrzi majd a címvédő német labdarúgó-válogatott kapuját az oroszországi világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

"Olyan tapasztalattal rendelkezik, hogy bármikor bevethető - mondta a VfB Stuttgart 29 éves játékosa, aki harmadik számú kapusként négy éve ugyancsak világbajnok lett Brazíliában. - Persze nem ártana, ha kicsit többet tudna játszani a torna előtt, de a képességei alapján Manuel Neuer olyan valaki, aki azonnal működik a pályán."

Beteszik a csapatba és már működik is Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Thomas Eisenhuth

A Bayern München kapusa sérülés miatt nyolc hónapja nem játszott tétmérkőzést. Hétfőn, a német U20-as válogatott elleni felkészülési meccsen 30 percet töltött a pályán, ez jelentette a visszatérését. Joachim Löw szövetségi kapitány a hosszú kihagyás ellenére behívta őt a vb-keretbe.

Zieler nincs ott, de mint mondta, ezen nem is lepődött meg, mert az utóbbi időben nem kereste őt a szakmai stáb.

"Most az edzőnek más elképzelései vannak a kapusposzttal kapcsolatban, de ezt elfogadom. Drukkolok a fiúknak, hogy megvédjék a címüket" - fogalmazott a kapus.

Jól mozog a srác:

A németek a Koreai Köztársasággal, Mexikóval és Svédországgal találkoznak majd a vb csoportkörében.