Társoldalunk:

Elkészült a focivébé Budapesten forgatott klipje - videó

2018.06.09. 13:19

Elkészült Will Smith hivatalos vb-himnuszának a klipje is a június 14-én kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokságra, amelyben Ronaldinho, Nicky Jam és Era Istrefi és természetesen az amerikai színész is felbukkan.

Májusban már magát a dalt is Budapesten rögzítették – a felvételekben a korábban Enrique Iglesias mellett nevet szerző Nicky Jam és a koszovói albán sztár, Era Istrefi működött közre –, most pedig a klip is elkészült, amelyet egy frissen alakult magyar filmes csapat készített teljes titkokban a magyar fővárosban.

Ami a helyszíneket illeti, a Nagyvásártelep, a Hajógyári Sziget K-hídja, illetve Óbuda egyik lakótelepe is visszaköszön a klipben. Az alkotásban több mint 100 táncost, zenészt és futballzsonglőrt láthatunk.

Budapesten készült a 2018-as vb-himnusz videoklipjeForrás: Fifa.com

„Megtisztelő, hogy engem kértek fel a vb-dal elkészítésére és előadására. Egy ilyen globális esemény összehozza az embereket a világ minden sarkából, mindenki örül, nevet és felfedezi a csodát. A Nickyvel, Diplóval és Erával való együttműködés a harmónia és változatosság jegyében összehozza a különböző nemzeteket. A nap végén pedig szeretnénk látni, hogy mindenki táncol" - mondta korábban a FIFA honlapján Will Smith.