Szalah keményen odaszólt Ramosnak

Horizontal FOOTBALL
Liverpool's Egyptian forward Mohamed Salah (C) reacts as he leaves the pitch after an injury while Liverpool's Senegalese midfielder Sadio Mane (R) and Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos (L) comforts him during the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine, on May 26, 2018. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
A spanyol Marca szólaltatta meg az egyiptomi labdarúgó-válogatott legjobbját, Mo Szalahot, aki keményen odaszólt a Real Madrid védőjének, Sergio Ramosnak. Szalah szerint nevetséges az a magyarázkodás, amit Ramos a BL-döntő után előadott.
Vágólapra másolva!

A Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája döntőben Ramos sokak szerint nagyon alattomos mozdulattal vitte földre az egyiptomit, aki sírva hagyta el a kijevi stadion gyepét. Akkor még nem lehetett tudni, hogy Szalah játszhat-e a világbajnokságon, mára tisztább lett a kép, mert a Liverpool légiósa minden bizonnyal pályára tud lépni Oroszországban.

Az eset kapcsán a Marcának Szalah azt mondta, hogy az első pillanatban nagyon megrémült, mert szinte biztos volt abban, hogy a sérülése nem teszi lehetővé a vb-részvételt. Üzent az őt földre vívő Ramosnak,

azt mondta, nevetséges az a sok magyarázkodás, amit a Real védője előadott. Ugyanakkor azt nem tagadta, hogy Ramos a meccs után üzent neki.

Szalah hangsúlyozta, hogy sosem írt olyat Ramosnak, hogy már jól érzi magát, márpedig a spanyol éppen ezzel próbálta elvenni tettének súlyosságát.

Mohamed Szalah sírva hagyta el a kijevi stadion gyepét Forrás: AFP/Franck Fife

Szalah kijelentette, hogy ez a sérülés pályafutásának legrosszabb pillanata volt. Június 15-én akkor játszik Uruguay ellen, ha a meccs előtt tökéletes állapotban érzi magát. A spanyol lap azt is feszegette, hogy a legjobb 16 között akár Egyiptom-Spanyolország meccset is rendezhetnek, ez pedig egy újabb Ramos-Szalah találkozó lehet. Szalah erre csak annyit mondott, hogy a spanyolok ellen mindig nagyon nehéz játszani.

Forrás: Marca