Egy játékos, aki elhomályosíthatja Messit, CR-t és Neymart a focivébén

Marco Reus
Germany's national soccer team midfielder Marco Reus warms up during the team's first training session on a training ground in San Leonardo in Passiria, Italy, on May 22, 2014. Germany's squad prepares for the upcoming FIFA World Cup 2014 in Brazil at a training camp in South Tyrol until May 31, 2014.
Vágólapra másolva!
Csütörtökön kezdődik a 2018-as labdarúgó-világbajnokság, amelynek az első számú sztárja Marco Reus lehet. Legalábbis a korábbi német válogatott Cacau szerint, aki úgy véli, a honfitársa Lionel Messit, Cristiano Ronaldót, Neymart és Mohamed Szalaht is elhomályosítja majd a játékával.
Vágólapra másolva!

A Borussia Dortmund játékosának, Marco Reusnak eddig nem volt szerencséje a világbajnokságokkal, a négy évvel ezelőtti tornáról is sérülés miatt maradt le. Ezúttal azonban ott van Joachim Löw keretében,

Cacau szerint pedig nagyot is alkothat Oroszországban.

Marco Reus mindenkit meglephet a vb-n Forrás: AFP/Patrik Stollarz

„Reus világklasszis futballista, aki kiválóan cselez, a támadóharmadban pedig nem ismer kegyelmet. Nagyon megérdemli, hogy végre megtapasztalhatja a világbajnokság légkörét. Sokat adhat hozzá a német válogatott játékához."

– mondta a brazil származású Cacau a T-Online-nak.

Mexikóval, Svédországgal és Dél-Koreával szerepel azonos csoportban a június 14-én kezdődő tornán a német válogatott.