Megremegtették a földet az örömittas szurkolók

fbl Horizontal
Mi vagyunk a legjobbak
Vágólapra másolva!
A mexikói Lozano gólja kisebb földmozgást okozott Mexikóban. A műszerek jeleztek, a csapat meg legyőzte a regnáló világbajnokot. Mexikó nemcsak a játékra és a diadalra lehet büszke, hanem a szurkolóira is.
Vágólapra másolva!

Tessék megnézni, mit okozott Mexikóban Lozano gólja.

Ennek az országnak olyan szurkolói vannak, akikkel mindenki szeretne egy közös fotót, szelfit.

Mi vagyunk a legjobbak Forrás: AFP/Juan Mabromata

Mexikó olyan nyomást bírt ki a németek elleni mérkőzésen, amelyet a világon kevés csapat élt át. Azzal, hogy legyőzték a németeket, a papíron legnehezebb meccsükből hozták ki a maximumot, és várhatják a svédek és koreaiak elleni összecsapást.

Egy jó fej Forrás: BELGA/AFP/Bruno Fahy

Mexikó győzelmének nem sok előjele volt. A két csapat a 2017-es Konföderációs Kupa döntőjében Moszkvában már összecsapott egymással, akkor 4-1 lett a németeknek. A német csapat akkor a B-válogatottjával játszott.

Győzelem - csókkal megpecsételve Forrás: AFP/Juan Mabromata

Most az egész világot (kivéve Németország) maguk mellé állították. Szimpatikusan játszottak, nem ölték a focit, és világraszóló bravúrt hajtottak végre.

Mexikóvárosban, ottani idő szerint vasárnap délelőtt játszották a németek elleni meccset. A győzelem után több tízezren tódultak az utcára ünnepelni.

Mexikóvárosban is örömünnepet okozott a németek legyőzése Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Pino Moreno

Amennyiben Mexikó az E-csoport élén végezne, és a brazilok megnyerik az F-csoportot, akkor a két ország elkerüli egymást a nyolcaddöntőben, viszont könnyen lehet egy német-brazil csata a legjobb tizenhat között.