Társoldalunk:

Csodálatos ajándékot kapott a házigazdától a szerbek gólszerzője

2018.06.18. 20:08

A Costa Rica elleni csoportmérkőzésen a szerb válogatott győztes gólját szerző Alekszandar Kolarov váratlan, ám annál kedvesebb ajándékot kapott a szamarai régió kormányzójától.

Az Oroszországban zajló világbajnokság csoportkörének vasárnapi játéknapján a Real Madrid kapusa, Keylor Navas számos bravúros védést bemutatott a Costa Rica–Szerbia mérkőzésen, de Kolarov gyönyörű szabadrúgásánál nem volt esélye.

„Kolarov csodálatos gólt szerzett, ezért megajándékozzuk egy Lada Nivával. Nagyon boldog volt a hírtől, és az egész csapata vele ünnepelt" - mondta Dmitrij Azarov, Szamara-régió megbízott kormányzója, aki saját pénzéből vásárolja meg a járművet. Kolarov, ha akar világgá is mehet a kocsival, amelyik 4x4-es, azaz összkerék-meghajtású lesz.

Hozzátette, reményei szerint a játékos nemcsak hazájában, hanem az olasz fővárosban is használja majd új autóját, hiszen Kolarov az AS Romát erősíti. A terepjáró felszereltségéről és színéről a hátvéddel együtt döntenek majd.

Nagyszerű autó (képünk illusztráció)Forrás: Sputnik/Eugene Odinokov

A következő meccset június 21-én játsszák Szamarában, ahol majd a dán és az ausztrál csapat játékosai hajthatnak egy vadiúj Lada Niváért.