Neymar menni akar

Brazil v Switzerland: Group E - 2018 FIFA World Cup Russia Sport Soccer International Team Soccer FeedRouted_Global during the 2018 FIFA World Cup Russia group E match between Brazil and Switzerland at Rostov Arena on June 17, 2018 in
ROSTOV-ON-DON, RUSSIA - JUNE 17: Neymar Jr of Brazil looks on during the 2018 FIFA World Cup Russia group E match between Brazil and Switzerland at Rostov Arena on June 17, 2018 in Rostov-on-Don, Russia. (Photo by Lars Baron - FIFA/FIFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Nemcsak a brazil válogatott eddigi harmatgyenge szereplése, hanem saját jövője miatt is aggódhat Neymar. A dél-amerikaiak idei első vb-meccsén a svájciak által leginkább boxzsáknak használt világklasszis játékos a hírek szerint egyre inkább elvágyik Párizsból.
Vágólapra másolva!

A spanyol El Chiringuito című tévéműsor információi szerint a brazil támadó

már meg is mondta a Paris Saint-Germain elnökének, Nasser Al-Khelaifinak, hogy nem érzi jól magát a francia fővárosban,

ezért a távozást fontolgatja. Nem is akármilyen alkalmat választott tervei közlésére: a legutóbbi szezon bajnoki címének ünneplésekor állt elő mindezzel.

A jelek szerint csak a válogatott mez biztos Forrás: FIFA via Getty Images/2018 FIFA/Lars Baron - Fifa

Úgy tudni, Neymar reménykedik benne, hogy elengedik, és mihamarabb megkezdheti a tárgyalásokat a Real Madriddal. Ennek némileg ellentmond, hogy a hírek szerint a PSG kész bármit megtenni azért, hogy megakadályozza az átigazolást, és a klubvezetésnél remélik, hogy Neymar részéről nem komoly szándékról, csak múló szeszélyről van szó.

Mindenesetre ezek a pletykák Cristiano Ronaldo BL-győzelem utáni lebegtetésével együtt elég erősen valószínűsítik, hogy létrejön a focivilágban egyre biztosabbra vett klubcsere CR7 és Neymar között.