Társoldalunk:

A bíró elkérte Ronaldo mezét

2018.06.21. 07:33

Marokkó az első biztos kiesője az oroszországi foci vb-nek, függetlenül attól, hogy utolsó csoportmeccsükön mit játszanak. A hazautazást jelentő, Portugáliától elszenvedett 1-0-s vereség után a válogatott két kulcsjátékosa csalódottan nyilatkozott a holland NOS tévének. Elmondták azt is: az amerikai bíró már az első perctől Ronaldo mezére pályázott.

Hiába játszott és küzdött jól a marokkói válogatott Portugáliával, már készülhetnek haza. A meccs után a Feyenordban játszó Karim El Ahmadi és a Watford korábbi játékosa, Nordin Amrabat is úgy látta, többet birtokolták a labdát és több lehetőségük is volt, mint a portugáloknak.

"Uraltuk a játékot, a portugálok a gyors gól után csak védekeztek, többet érdemeltünk volna, de így is felemelt fejjel mehetünk majd haza."

Pepe hallotta, hogy Mark Geiger játékvezető elkérte Ronaldo mezétForrás: AFP/Francisco Leong

Mindketten bírálták az amerikai Mark Geiger játékvezető munkáját. "Több vitatható döntése is volt, olyan szabálytalanságokat hagyott szó nélkül ellenünk, amiket egyértelműen be kellett volna fújnia. Ráadásul Pepétől hallottam, hogy az első félidőben elkérte Ronaldo mezét, akkor mégis miről beszélünk? Ez egy világbajnokság, nem egy cirkusz" - mondta a holland tévécsatornának Nordin Amrabat.