Ramos kifordult magából: Messit éltette

fbl Horizontal
Spain's defender Sergio Ramos looks on during the Russia 2018 World Cup Group B football match between Iran and Spain at the Kazan Arena in Kazan on June 20, 2018. / AFP PHOTO / Roman Kruchinin / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Szűkszavúan, de lényegre törően válaszolt az újságírói kérdésekre Sergio Ramos azután, hogy a spanyol válogatott 1-0-ra legyőzte Iránt szerda este a B-csoportban. Mohamed Szalah sérülését, a bírók munkáját és Maradona teljesítményét is kommentálta. Sőt, tőle teljesen szokatlan módon még az ősi rivális Barcelona sztárját, Messit is elismerte.
Vágólapra másolva!

A Real Madrid spanyol válogatott védője a világbajnokságról azt mondta, csak az eredmények számítanak, semmi más, és soha nem volt könnyű a vb-ken részt venni és bizonyítani.

Arról is kérdezték, mit gondol az iráni szövetségi kapitány, Carlos Queiroz véleményéről, aki szerint Ramos hibája, hogy a Liverpool egyiptomi támadója, Mo Szalah megsérült a Bajnokok Ligája döntőjében. Ramos azonban ebben a témában sem eresztette bő lére a véleményét.

Máshogy szerettünk volna nyerni, de csak az eredmény számít."

Már Ramos sem a régi? Forrás: AFP/Roman Kruchinin

Az irániak elleni meccs bíráskodásával kapcsolatban is visszafogottan, mégis sokatmondóan szólalt meg. "Nem fogom elmondani a személyes véleményemet.

Azt viszont mindenki láthatta, hogy a játékvezető mekkora mozgásteret adott az irániaknak,

miközben szinte mindent befújt, amit mi csináltunk. Ilyenkor is higgadtnak kell maradni. Örülök, hogy legyőztük Iránt, nekik most meg kell előznünk Portugáliát."

Őszintén elismerte, hogy van hova fejlődnie a spanyol válogatottnak. "Mindig lehet fejlődni, minden területen.

Minden meccs más, minden meccsen más játékra van szükség: több védekezésre vagy több támadásra, jobb helyzetkihasználásra, több kockáztatásra, több kapura lövésre."

Maradona korábbi kijelentésére pedig - melyben az egykori argentin csillag azt mondta, hogy nem Ramos, hanem az uruguayi Godín a világ legjobb hátvédje - szemrebbenés nélkül vágott vissza Ramos: "Tisztelem Maradonát, mert egyike a foci óriásainak. Továbbra is tartom, hogy valóságos zseni volt a pályán, de hozzá kell tenni, mindenki tisztában van azzal, hogy