A németek mindenkit sokkoltak, Belgium a titkos favorit

FIFA World Cup 2018 / Preliminary Round / South Korea-Germany 2-0 FIFA PLAYER Sports Sports Jersey 18 Database National Team WM2018 CHAMPION XXI TOURNAMENT Copa do Mundo Russia RUS FOOTBALL football tournament footballer worldcup WORLD CUP Sp Soccer Inter
Players leave the court after the end of the game, leaving, leaving, Blamage.Debakel. South Korea (KOR) - Germany (GER) 2-0, Preliminary Round, Group F, Match 43, on 27.06.2018 in Kazan, Kazan Arena. Football World Cup 2018 in Russia from 14.06. - 15.07.2018. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Reggeli cikkünkben szavazásra buzdítottuk olvasóinkat, ahol többek között arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik nagy csapat kiesése volt leginkább meglepő, vagy hogy Belgium, Anglia, Mexikó, vagy éppen Oroszország a legkellemesebb csalódás? Íme az eredmények.
Vágólapra másolva!

Első kérdésünk a még versenyben lévő világbajnokokra vonatkozott, arra voltunk kíváncsiak, hogy az Uruguay, Brazília, Anglia, Franciaország négyesből melyiknek lehet a legnagyobb esélye a végső győzelemre?

Az eddigi világbajnokok közül a franciákat tartják legesélyesebbnek olvasóink, de Brazília szorosan ott van a nyomukban Forrás: Origo

Négy, korábban akár a végső győzelemre is esélyesnek tartott válogatott is idő előtt búcsúzot, de vajon az Origo olvasóit Németország, Portugália, Argentína, vagy Spanyolország gyengélkedése lepte-e meg leginkább?

A németek csoportból való kiesése mindenkit meghökkentett, de a spanyolok búcsúján is sokan meglepődtek Forrás: Origo

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy vajon mi volt az oka a sztárcsapatok korai búcsújának?

Taktikai megújúlás - ez hiányzott a portugál, a német, az argetnin és a spanyol csapatból olvasóink szeint Forrás: Origo

Szerencsére voltak olyan együttesek, amelyek pozitív benyomást tettek ránk, Belgium, Anglia, Mexikó és a házigazda Oroszország is ezek közé tartozott. És hogy olvasóinknál ki az abszolút favorit?

Belgium egy hajszállal megelőzi olvasóinknál a házigazda oroszokat, Hazardékat tartják a legmeggyőzőbbnek Forrás: Origo

A mai futballvilág legnagyobb sztárjai közül sokan már pihenőjüket töltik, sem Cristiano Ronaldót, sem Lionel Messit nem láthatjuk már a világbajnokságon, ahogyan Manuel Neuert, vagy Andrés Iniestát sem. Közülük az ötszörös aranylabdás portugál fog hiányozni leginkább az Origo olvasóinak.

Ronaldót és Messit még egy ideig elnézték volna olvasóink a világbajnokságon Forrás: Origo

Végül a most már egyértelműen első számú esélyesnek kikiáltott Brazíliáról érdeklődtünk, és bár olvasóink szerint is erős Neymarék kerete, ahhoz nem eléggé, hogy aranyérmet nyerjen Oroszországban.

Az Origo olvasóinak többsége szerint a július 15-i döntőben nem Brazília örülhet majd Forrás: Origo