Öngyilkos lett egy fiatal férfi Messiék veresége miatt

FIFA World Cup / France VS Argentina FOOTBALL soccer
Argentina’s Lionel MESSI reacts after failing to shoot in the second half during the match of the Round of 16 in FIFA World Cup Russia at Kazan Arena in Kazan, Russia on June 30, 2018.I( The Yomiuri Shimbun )
Vágólapra másolva!
Öngyilkos lett egy 20 esztendős, Monotosh Halder nevű indiai fiatalember, miután Argentína a Franciaországtól elszenvedett vereséggel a nyolcaddöntőben búcsúzott az oroszországi labdarúgó-világbajnokságtól.
Vágólapra másolva!

Halder Lionel Messi és Argentína óriási rajongója volt – írja az nso.hu a Mumbai Mirror beszámolójára hivatkozva. Az argentinok kiesése után sírva fakadt, bezárkózott a szobájába, és vasárnap reggel holtan találták – felakasztotta magát a tévéje előtt. Malda körzet rendőrsége vizsgálatot indított az ügyben.

Halder Lionel Messi és Argentína óriási rajongója volt Forrás: The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Kunihiko Miura

„Az elmúlt napokban a világbajnokság összes mérkőzését nézte. Hatalmas rajongója volt Messinek és az argentin csapatnak. Nézzék, mit tett vele a futballrajongás" – idézi a lap a fiatalember édesapját.

Ez már a második olyan öngyilkosság a világbajnokság alatt Indiában, amely a tornához köthető. Az Argentína–Horvátország csoportmérkőzés után egy 30 éves férfi veszejtette magát a folyóba Kottayam városa közelében, Kerala államban.