Társoldalunk:

Ronaldo rábólintott a Juventus ajánlatára

2018.07.05. 10:30

Az AS spanyol sportújság értesülései szerint Cristiano Ronaldo elfogadta a Juventus évi 30 millió eurós fizetési ajánlatát, így már csak a Real Madridon múlik, hogy mikor költözhet a portugál sztár a spanyol fővárosból Torinóba.

A jelek szerint sikerre vezettek a portugál sztár ügynökének, Jorge Mendesnek az erőfeszítései, és a Juventus hajlandó megadni a 30 millió eurós éves fizetést Cristiano Ronaldónak. Ezek után már csak egy feladat maradt: a két klubnak kell megtalálnia a közös nevezőt a portugál sztár kivásárlási árát illetően. A Juventus 100 millió eurót biztosan megadna, míg a Real az elmúlt napok hírei alapján 120-130 milliót szeretne kapni, ami nem jelenthet feloldhatatlan ellentétet a tárgyaló felek között. 

Jorge Mendes (jobbra) egy újabb nagyon sikeres transzfer után állíthatja ki a csekketForrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A spanyol futball jól értesült szakértője, Guillem Balague úgy tudja, hogy már hetekkel ezelőtt véglegessé vált a klubváltás, és mint mondja, Ronaldo környezetéből már azt is kiszivárogtatták, hogy a portugál lakást keres Torinóban.

A Juventus korábbi vezetője, Luciano Moggi annyira biztos abban, hogy Ronaldo Torinóba igazol, hogy biztosabb nem is lehetne. A 7Gold tévének nyilatkozott a korábbi sportvezető, szerinte az orvosi vizsgálatok rendben lezajlottak Münchenben, Beppe Marotta, a Juve jelenlegi első embere pedig csak ennyit üzent neki: no comment. Moggi az üzenet után állítása szerint nyugodtan dőlt hátra.

Viszont, hogy mire költik a pénzt Madridban, azt még nem lehet tudni, Balague szerint ugyanis a Paris Saint-Germain már többször is jelezte a Realnak, hogy a csapat legnagyobb sztárja, Neymar nem eladó. Persze, ha a brazil menni akar Madridba, akkor menni is fog Madridba, efelől ne legyenek kétségeink.