Visszatérhet Kínába a Barcelona brazil klasszisa

FOOTBALL - 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA - 1/8 FINAL - BRAZIL v MEXICO 2018 BRAZIL BRÉSIL COUPE cup FIFA FOOT FOOTBALL Mexico MEXIQUE MONDE ROUND Soccer WORLD
Paulinho of Brazil during the 2018 FIFA World Cup Russia, round of 16 football match between Brazil and Mexico on July 2, 2018 at Samara Arena in Samara, Russia - Photo Thiago Bernardes / FramePhoto / DPPI
Vágólapra másolva!
A katalán Mundo Deportivo információi szerint a kínai Szuperligában szereplő Kuangcsou Evergrande busás ajánlattal kereste meg az egy éve éppen tőlük távozó brazil Paulinhót.
Vágólapra másolva!

A Mundo értesülései sem teljesen pontosak, de mint írják, mesés ajánlattal álltak elő a kínaiak, akik 2015-ben 14 millió euróért vették meg a brazilt a Tottenham Hotspurtől, és hétmillió eurós éves fizetéssel tartották a csapatnál két szezonon keresztül. Majd 2017 nyarán 40 millió euróért megvette a Barcelona, a katalánokkal pedig bajnokságot és Király-kupát nyert, most pedig visszaköltözhet Kínába.

Paulinhónak hozhat egy jó szerződést a világbajnokság Forrás: DPPI/Thiago Bernardes

Az Evergrande 50 millió eurót ajánlott a katalánoknak Paulinhóért, a játékosnak pedig mesés fizetést, ami akár igaz is lehet, ugyanis - szintén a Mundo szerint - a brazil már el is fogadta az ajánlatot, és minden jel szerint a Barca is így tesz majd.