CR barátnőjével sütteti a hasát, miközben a Juve-szurkolók reménykednek

Horizontal
Torinóban már felbukkantak a Cristiano Ronaldo-mezek
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo és barátnője, valamint néhány családtagja az olasz partoknál hajókázik, miközben azon elmélkedik, maradjon-e Madridban vagy igazoljon a Juventus csapatához.
Vágólapra másolva!

Cristiano Ronaldo megérdemelt pihenőjét tölti, miután a portugál válogatott a világbajnokság nyolcaddöntőjében, Uruguay ellen kiesett a tornáról.

Ronaldo és barátnője, Goergina Rodríguez egyáltalán nem tűnik gondterheltnek a nagy döntés előtt, de az is lehet, hogy már rég eldöntött tény a portugál jövője.

☀️ ❤️

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés,

A Juventus-szurkolók már minden jelben CR megszerzését látják, többek között abban is, ha fekete-fehér ruhát vesz fel a portugál, de sokak szerint saját fehérneműmárkájának a weboldalán sem lehet véletlen, hogy fekete-fehér csíkos lett a háttér.

Torinóban már felbukkantak a Cristiano Ronaldo-mezek Forrás: AFP/Isabella Bonotto

Ronaldóért sajtóhírek szerint 100 millió eurót kéne adnia a Juventusnak, de Pérez elnök csak akkor engedné el, ha a portugál nyilvánosan bejelentené távozási szándékát. CR minimum 30 millió eurós éves fizetést szeretne, de a torinói klub ezt csak akkor tudná előteremteni, ha a Fiat is beszállna az üzletbe.

Olasz és spanyol sajtóhírek szerint a történetnek akár ezen a héten már vége is lehet.