Társoldalunk:

Így reagáltak a madridi csapattársak C. Ronaldo távozására

2018.07.11. 08:47

Kedden hivatalossá vált, hogy a Real Madrid elfogadta a Juventus által kínált 105 millió eurót, így az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo kilenc év után hagyja el a spanyol sztárcsapatot – melynek színeiben összesen 451 gólt szerzett –, és a következő idényben már a torinói együttes mezét viseli majd. A bejelentés után az immár korábbi csapattársak sora üzent a portugál világklasszisnak a közösségi oldalakon. 

A Real Madrid vezére, Sergio Ramos szinte azonnal reagált az átigazolási hírre. A spanyol védő sok szerencsét kívánt Ronaldónak a Juventusban.

„A góljaid, a statisztikáid, minden, amit együtt megnyertünk, önmagáért beszél. Örökre beírtad magad a Real Madrid történelmébe. Madridistaként mindig emlékezni fogunk rád, örök élmény volt veled játszani. Sok szerencsét kívánok, nagy ölelés."

A walesi Gareth Bale kiemelte, hogy nemcsak futballistaként, de emberként is nagyszerű a portugál világklasszis.

„Fantasztikus játékos és ember vagy. Öröm volt veled játszani az elmúlt öt évben. Sok szerencsét a jövőben barátom."

A német Toni Kroos szerint Cristiano Ronaldo egy legenda, aki fontos szerepet játszott a Real sikereiben az elmúlt években.

„Elmondhatatlanul nagy szereped volt abban, hogy ennyi trófeát sikerült nyerni az elmúlt esztendőkben. Igazi bajnok vagy, öröm volt veled játszani. Csak a legjobbakat tudom kívánni legenda."

Marco Asensio szerint Ronaldo igazi példakép mindeni számára.

„Örömmel játszottam melletted. Minden szempontból példakép voltál. Sok sikert kívánok az új csapatodnál."

A Juventus német játékosa, Sami Khedira örül, hogy a madridi évek után az olasz együttesnél újra Ronaldo mellett futballozhat.

„Üdvözöllek Torinóban, Cristiano! Madridban is jól megértettük egymást, alig várom, hogy újra munkához lássunk! Különleges nap ez a Juventus számára!"