C. Ronaldo-show, 450 felejthetetlen pillanat

fbl Horizontal
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates a goal during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between Real Madrid CF and Juventus FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 11, 2018. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo életében lezárult egy fejezet. A portugál világklasszis elhagyta a Real Madridot, és a következő szezonban már az olasz Juventus drukkereinek szerezhet örömet. A spanyol sztárcsapat méltó módon köszönt el Ronaldótól, a támadó 450 madridi góljával.
Vágólapra másolva!

Cristiano Ronaldo négyszer nyert Bajnokok Ligáját a Real Madriddal, a spanyol csapat játékosaként négy alkalommal emelhette magasba az Aranylabdát, de többszörös klubvilágbajnoknak, európai Szuperkupa-győztesnek, európai Aranycipősnek, spanyol Király Kupa-győztesnek, spanyol Szuperkupa-győztesnek, spanyol gólkirálynak és spanyol bajnoknak vallhatja magát.

Cristiano Ronaldót nehezen fogja pótolni a Real Madrid Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

A portugál Európa-bajnok 2009 és 2018 között volt tagja a Real Madridnak, amely idő alatt 450 (egyes statisztikák szerint 451) gólt szerzett. Ezeket most egy videóban, szűk másfél óra alatt végig lehet nézni.