Társoldalunk:
,
 
 
 
 
Élő Lefújva
Csapatok
Élő
Frissítés
Főbb események
21:53

Köszönjük a figyelmüket, tartsanak velünk legközelebb is. 

90+4

Vége a mérkőzésnek. Horvátország második mérkőzését is megnyerte a világbajnokságon, ezzel továbbjutott a D-csoportból. 

90+2

A horvátok megalázó góllal zárják le a meccset. Rakitic, Kovacic és Mandzukic három az egyben vezették a labdát az argentin védelemre. Raktici 17 méterről lőtt, Cabellero vetődve védeni tudott, de a labda Kovacic elé pattant vissza, aki azonnal visszatette Rakiticnek, aki közelről az üres kapuba passzolt. 

0-3
90+1

Az argentínoknak a becsületgól sem jött össze. Messi átadása után Meza három emberen is túljutott,majd 14 méterről a jobb alsó sarok  irányába lőtt, de Corluka becsúszva mentett. 

87

Acuna lépett oda a jobboldalon felfutó Vrsajlkonak. Ez is sárga lap. 

86

Nem sok hiányzott a kiütéshez. Ivan Rakitic 22 méteres szabadrúgása a keresztlécen csattant. 

21:42

Luka Modric bombagólja.

85

Egy tömegjelenet végén Nicolás Otamendi kapott sárga lapot. 

83

Cseréltek a horvátok. Ivan Perisic helyére Mateo Kovacic érkezett, 

80

Luka Modric bombagóljával a Horvátország eldönti a mérkőzést. A Real Madrid középpályása a kaputól 20 méterre megtáncoltatta Otamendit, majd bődületes erővel a kapu jobb oldalába lőtt. 

0-2
80

Kramaric balról középre játszott a mélységből érkező Rakticnek, a horvát középpályás lövését blokkolták. 

78

Pavon indult meg a horvát kapu felé, betört a tizenhatoson belülre, de Lovren tanári vecsúszással szögletre mentett. 

75

Rakitic ütöközött Otamendivel, a horvát középpályás lent maradt a földön, de ez Messit nem zavarta és begyújtotta a raktékát egy gyors kontra reményében. Argentin helyzet nem lett a dologból, Luka Modric azonban lekapta a tíz körméről Lionel Messit. 

75

Kramaric indult el a baloldalon, egy befele csel után Mercado leütközte a tizenhatos vonala előtt, de a játékvezető nem ítélt szabadrúgást.  

73

Újabb horvát helyzet. Mandzukic tört kapura jobbról, az élesen belőtt labdája Kramaricnak hosszú volt, de befutotta és éles szögből megpróbált kapura fordulni, azonban Tagliafico szerelni tudta.

71

A frissen érkezett Dybala indult meg a jobb oldalon, egy befele csel után a hosszú felső sarokba tekert volna 18 méterről, de jó egy métert tévedett. 

21:26

Meza korábban kihagyott helyzete. 

68

Újra cserélt Argentína. Enzo Perez helyére Paulo Dybala érkezett. 

67

Vrsaljko rúgott oda egy nagyot Acunának, ez is sárga lap. 

66

Növelhették volna az előnyüket a horvátok. Vrsaljko jobbról belőtt labdájára Mandzukic érkezett, hat méterről kapura pörgette, de csak az oldalhálót találta el. 

64

Óriási argentin ziccer maradt ki. Higuain passzolt vissza az alapvonalról, az érkező Meza éles szögből lőtt, de Subasic lábbal védett, a kipattanóra Messi érkezett, de Strinic becsúszva mentett előle. 

63

Javier Mascherano átadása után Messi próbált betörtni a tizenhatoson belülre, de öt horvát védő is körbevette, és megszabadították a labdától. 

61

Az argentin nőzék elkeseredetten szemlélik a mérkőzést. 

58

Mandzukic csúszott oda a félpályánál Mezának, ez is sárga lap. 

21:14

A horvátok ezzel a góllal szerezték meg a vezetést. 

57

A horvátok is cseréltek. A gólszerző Rebic helyére Andrej Kramaric érkezett. 

54

Cserélt az argentin válogatott. Gonzalo Higuain érkezett Sergio Agüero helyére. 

53

Ante Rebic elképesztő góljával megszerezte a vezetést Horvátország. Egy hazaadást követően Caballero rosszul találta el a labdát, ezzel felpörgette a labdát a rárontó Rebicnek, aki köszönte szépen, és ráfordulásból a kapuba bombázott. 

0-1
51

Modric labdaszerzés után indította Rebicet a bal oldalon, a horvát támadó elindult lendületből, majd Gabriel Mercado térdmagasságban megrúgta, ezzel megállítva a kontrát. Sárga lap.

48

Egyelőre mérsékeltebb iramban kezdődik a második félidő. A horvátoknak tökéletes az eredmény, az argentinoknak sokkal fontosabb lenne a győzelem. 

46

Elkezdődött a második félidő. 

45

Vége az első félidőnek. 

44

Ápolás miatt megint áll a játék. Az argentin Meza kétszer beletaposott Sime Vrsaljko lábába, de még csak lapot sem kapott. 

42

Az utóbbi percekben némileg alábbhagyott az iram, de az első félidőben látottakra nem lehet panaszunk.

39

A horvát Ante Rebic kapja a mérkőzés első sárgáját, miután durván rálépett Eduardo Salvio lábára. 

38

A pályán ápolás miatt egyelőre áll a játék, addig Diego Maradona a legnagyobb sztár.  

Don Diego ezúttal elhagyta a szivarját

Forrás: PHOTOSPORT/JAVIER GARCIA/MEXSPORT/PHOTOSPORT/Javier Garcia/Mexsport/Photospor
35

Nem túlzás kijelenteni, hogy ez a világbajnokság eddigi legjobb mérkőzése. 

32

A másik oldalon is óriási ziccer maradt ki. Sime Vrsaljko jobb oldali beadására Mandzukic robbant be a hosszú oldalon, de öt méterről kapu mellé fejelt. 

30

Nem mindennapi ziccer maradt ki. Dejan Lovren megpróbált hazakísérni egy labdát, de Subasic kapus és  Domagoj Vida totojázott, így az argentin Meza lecsapott a labdára, és középre játszotta azt. Az érkező Enzo Perez pedig 12 méterről az üres kapu mellé lőtt. 

26

Egy argentin villanás. Agüero ment el a bal oldalon, betört a tizenhatoson belülre, középre nyesett labdájával Messi fejét kereste, de a visszafutó Ivan Strinic szögletre tisztázott. 

24

Az utóbbi percekben a horvátok átvették a játék irányítását. Az argentinok át sem lépik a félpályát. 

21

Marcos Acuna kapott indítást a bal oldalon, élesen középre tekert labdája lecsúszott, de így lett igazán veszélyes, ugyanis a felső lécen csattant.

20

Caballero rosszul játszott meg egy hazaadást, Mandzukic kis híján megszerezte a labdát, de a játékvezető szabálytalanság miatt visszafújta a ziccert. 

17

Az utóbbi percekben mindkét oldalon akadozik a játék, egyre több a szabálytalanság a középpályán. 

20:14

Caballero bravúrja a mérkőzés elején. 

12

Az első argentin helyzet. Messi kiugratásával Eduardo Salvio húzott el a jobb oldalon, középre centerezett, az érkező Enzo Perez 14 méterről kapura lőtt, de a labdáját blokkolták. 

10

Ismét egy óriási horvát helyzet. Rakitic védelem mögé benyesett labdájára Vrsaljko érkezett a jobb oldalon, kapásból a középen helyezkedő Mandzukic játszott volna, de rosszul találta el a labdát, így a Juventus csatára nem rúghatott ziccert. 

7

Újra Argentína támad, de Perisic helyzete is mutatta, hogy a horvátok nem adják fel a gólszerzés lehetőségét. 

5

Óriási horvát ziccer maradt ki. Subasic kirúgását Rakitic csúsztatta meg, a labda a baloldalon felfutó Perisic elé került, aki betört a büntetőterületre, majd 13 méterről megcélozta a hosszú alsó sarkot, Caballero azonban leért a lövésre, és parádésan védett. 

3

A dél-amerikai csapat kezdte támadólag a mérkőzést. Az argentin védelem a félpályánál helyezkedik, a horvátok valószínűleg kontrákra fognak építeni. 

2

Az argentin szurkolók továbbra is Messi-lázban égnek

Forrás: AFP/Johannes Eisele
1

A horvát válogatott kezdte a mérkőzést. 

19:53

A csapatok már a pályán, hamarosan útjára indul a labda. 

19:36

A horvát válogatott kerete 22 fősre csappant a Nigéria elleni meccs óta, ugyanis szövetségi kapitány, Zlatko Dalic hazazavarta az AC Milan támadóját, Nikola Kalinicet, aki nem akart csereként beállni.

19:35

A statisztika alapján a horvátok az esélytelenebbek, ugyanis korábban négyszer találkoztak dél-amerikai csapattal világbajnokságon, és mind a négyszer vereséget szenvedtek. 

19:34

A horvátok az első fordulóban 2-0-ra legyőzték a nigériaiakat, míg az argentinok 1-1-s döntetlent játszottak az izlandiakkal. 

19:34

Köszöntjük kedves olvasóinkat.

Hamarosan kezdődik az Argentína-Horvátország mérkőzés az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D-csoportjában.