Háromszoros olimpiai bajnokok indítják a vizes vb visszaszámlálását

Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka és Benedek Tibor leplezi le Budapest központjában azt az órát, amelyik a júliusi FINA vizes világbajnokságig hátralévő időt lesz hivatott jelezni.  
Vágólapra másolva!

117 nap 11 óra és 7 perc – március 19-én, 09:43 órakor már csak pontosan ennyi idő lesz hátra, hogy elkezdődjön minden idők legnagyobb magyarországi sporteseménye, a 2017. július 14-30. között megrendezésre kerülő 17. FINA Világbajnokság.

E bűvös, a 17-es számot misztifikáló időponttal indul az Erzsébet téren az esemény interaktív és grandiózus visszaszámláló órája, melyről Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Szántó Éva, a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Hosszú Katinka és Benedek Tibor rántják le a leplet.

És ez még korántsem minden! A március 19-ei élményözön délután 12.30-tól a Széchenyi Gyógyfürdőben folytatódik, ahol a Cheerleader Show-t és a szinkronúszók bemutatóját követően 14.35-től egy magyar rekordkísérletre is sor kerül: vajon hányan tudnak egyszerre szelfit készíteni az úszómedencében?

Az eseményen a vizes világbajnokság leglátványosabb sportága, a szinkronúszás is főszerepet kap!