Döbbenetes, hogyan készül a vébére Hosszú Katinka

Hosszú Katinka
A felkészülés jelenlegi szakaszában nagyszerű formában van Hosszú Katinka
Vágólapra másolva!
Lassan célegyenesbe fordul Hosszú Katinka vb-felkészülése. A háromszoros olimpiai bajnok sportoló már most olyan mennyiségű munkát végez, amely a szurkolók számára szinte felfoghatatlan. Hosszú Katinka egy napját a Blikk sportrovata kísérte végig.
Vágólapra másolva!

Hosszú Katinka mindennap hajnali fél ötkor kel, reggel 6 órakor kezdi meg a szárazföldi edzéseket, amelyeket délelőtt 10 órától a medencés felkészülés követ. Hosszú Katinka elmondta, hogy figyelembe véve a világbajnokságig hátralévő időt, remekül áll, nagyon motivált, hiszen nevéhez méltón szeretne szerepelni a budapesti világbajnokságon.

13,5 óra munka, 7 óra pihenés, 3,5 óra szórakozás Forrás: DPPI/Stephane Kempinaire

A hihetetlen tempóra jellemző, hogy sok esetben csak a kocsijában tud ebédelni. Délutánonként általában az üzleti ügyeivel foglalkozik, ekkor tesz eleget a különböző felkéréseknek. Ezt követi a délutáni-esti edzés, amely 16 órától 19.30-ig tart. Hosszú Katinka egy napja számokban: 13,5 óra munka, 7 óra pihenés, 3,5 óra szórakozás. Mivel Shane Tusup nemcsak az edzője, hanem a férje is a sportolónőnek, szinte az egész napot együtt töltik.

A felkészülés jelenlegi szakaszában nagyszerű formában van Hosszú Katinka Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gregory Shamus

A recept tehát adott. Lehet utánacsinálni.