Társoldalunk:

Vén rókákat néztek a női pólósaink a vihar miatt

2017.05.24. 09:48

Kedden Magyarország nagy részére, közte Budapestre is nagy vihar csapott le. A heves esőzés nem csak a közlekedést bénította meg, de a világbajnokságra készülő női vízilabda válogatott programját is felborította. Bár nem biztos, hogy ezt most annyira bánták a játékosok.

A mai viharra való tekintettel az edzés elmaradt, így a moziba töltöttük a tréninget. Hajrá magyarok – írta kedden a Facebook-oldalán Gurisatti Gréta.

 A válogatott centere, Somhegyi Noémi pedig be is számolt az Origónak a tegnapi eseményekről.

"Azt az információt kaptuk, hogy tegnap a nagy esőzés miatt elöntötte a szennyvíz a Széchy Tamás Sportuszodát. Került belőle az öltözőbe, medencébe egyaránt. Így nem tudtunk edzeni, helyette a közös program a mozizás volt. A Vén rókák című vígjátékot néztük meg a csapattal, nekem nagyon tetszett. A legjobb az volt az egészben, hogy végre ehettünk nachost – mondta mosolyogva Somhegyi Noémi.

Somhegyi Noémi keményen küzd, hogy ott legyen a szűkített vb-keretben isForrás: Somhegyi Noémi/Instagram

– Természetesen a hangulat nagyon jó volt mozizás alatt is, de edzéseken is sincs ez másképp. Jelenleg a felkészülés második hetében járunk, ezen a héten nagyon kemények a vízi és a szárazföldi edzések egyaránt. Szombaton indulunk Kínàba a világliga döntőjére. A célunk az, hogy minél jobb eredményt érjünk el."

A magyar női vízilabda-válogatott június 6. és 11. között szerepel a világliga döntőjében.

A női válogatott bő vb-kerete:

Kapusok: Bolonyai Flóra (BVSC), Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (Dunaújváros)

Mezőnyjátékosok: Antal Dóra (Berkeley Egyetem – Egyesült Államok), Bujka Barbara (Szeged), Czigány Dóra (UVSE), Csabai Dóra (UVSE), Illés Anna (Berkeley Egyetem – Egyesült Államok), Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Keszthelyi Rita (UVSE), Menczinger Kata (Dunaújváros), Parkes Rebecca (Eger), Somhegyi Noémi (Dunaújváros), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Szücs Gabriella (UVSE), Takács Orsolya (BVSC), Tóth Ildikó (UVSE)