Spanyol kölcsöngatyában edzett a csomagjaira váró pólóválogatott

Vágólapra másolva!
A budapesti világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott utazása a brüsszeli reptér áramkimaradása miatt eleve zűrösre sikerült, végül a csomagjai nem is érkeztek meg a spanyol fővárosba – nagyobb baj, még pénteken sem.
Vágólapra másolva!

Märcz Tamás szövetségi kapitány csapata csütörtökön Madridba utazott, ahol hétfőig a spanyol válogatottal készül közösen. Nos, finoman fogalmazva sem mennek gördülékenyen a dolgok, szerencsére azonban mindez nem a játékra vonatkozik - írja a Waterpolo.hu.

A történet azzal kezdődött, hogy a brüsszeli repülőtér áramszünete miatt borult minden előzetes terv, a csapat végül München érintésével délelőtt helyett este 11-re érkezett meg Spanyolország fővárosába.

„A poggyászaink nem érkeztek meg. Felvették a jegyzőkönyveket, ez is időbe telt, így éjjel érkeztünk meg a szállásunkra - kezdte Märcz Tamás.

Hála istennek a kétkapus edzések jól sikerültek: a négynegyedes, majd az ötnegyedes kétkaput is megnyertük, amit onnan tudunk, hogy a helyiek számolják. Tizennégy játékos szerepel egy-egy ilyen edzésen, a kimaradó három pólósunk a kapu mögött külön dolgozik. Jó helyen vagyunk, közel a belvároshoz, egy sportközpontban, fedett uszodában készülünk.

Miután semmi hír a csomagjainkról, kénytelenek voltunk ruhákat vásárolni, hogy valahogy kinézzünk a parton, azaz fölszerelkezett a stábunk.

Természetesen a csapat számára is vásároltunk azokból a fontos dolgokból, amelyek a bőröndökben maradtak. Edzünk tovább, és reménykedünk, csak megérkeznek majd a cuccaink."

Szombaton is közösen edz a két együttes.