Kemény: Az olaszok imádják, amikor a mártír szerepét játszhatják

FINA Water Polo World League men super final. Day One landscape HORIZONTAL
Szívesen játsszák el az olaszok, hogy nagyon rossz nekik
Vágólapra másolva!
A férfi vízilabda-válogatottal három olimpiai bajnoki címet nyerő Kemény Dénes az Origo kamerája előtt mutatta be a vizes vb alatt kaotikus munkanapjait, egyútttal pedig kicsit elemezte a fiúk szerda esti, olaszok elleni csoportrangadójának esélyeit is.
Vágólapra másolva!

Kemény Dénes nem cáfolta, hogy dobogós lenne a vébén a leginkább elfoglalt sportvezetők különversenyében, illetve megerősítette, amit eddig is mindenki tudott: saját két kezével pötyögi be a neve alatt naponta megjelenő blogbejegyzéseket.

Szívesen játsszák el az olaszok, hogy nagyon rossz nekik Forrás: Sputnik/Vitaliy Belousov

A szórakoztató felvezetés után aztán lényegre tér: az esti olaszok elleni meccs pontosan olyan kemény lesz, amilyen egy olaszok elleni meccs lehet.

Éppen ezért (miután nem nyomja őket a felelősség terhe - a szerk.) mindent meg fognak tenni azért, hogy ne kapjanak ki, hergelik a közönséget és a többi. Jól ismerem őket, tíz évet éltem közöttük" - mondta Kemény Dénes, aki 1987-től játékosedzőként, majd edzőként dolgozott Comóban.

Mi lehet az olaszok taktikájára a mieink válasza?

"Vízilabdázni kell, és el kell fogadni a szurkolóktól érkező biztatást. Az olaszoktól érkező negatív hatásokon pedig át kell lépni."

Szerdán este 20:10 perctől meglátjuk, mennyit sikerül átültetni a gyakorlatba a Kemény Dénes által elmondottakból.