Vágólapra másolva!
Bajnokok Ligája-győztes trénerrel erősített a másodosztályban szereplő Hódmezővásárhelyi Vízilabda SC, amely egyéves szerződést kötött Kásás Zoltánnal. A tréner feladata, hogy fellendítse a helyi pólós életet, foglalkozzon a játékosokkal és az edzőkkel egyaránt.

Egy évvel ezelőtt csodaszámba ment, amikor a Vasas férfivízilabda-csapata szerződtette apát és fiát: azaz a kispadon Kásás Zoltán, a vízben pedig Kásás Tamás próbálta bajnoki aranyéremhez segíteni az angyalföldieket.

Jókorát változott a világ 2004-re, a Vasas kispadján már Földi László ül, Kásás Tamás is visszatért Olaszországba, míg a szerb-montenegrói Becsejjel és a görög Olimpiakosszal Bajnokok Ligáját is nyerő tréner az OB I/B-ben kötött ki.

Kásás Zoltán ugyanis egyéves szerződést írt alá a Hódmezővásárhelyi Vízilabda SC-vel, ahol feladata lesz átfogni a helyi pólóéletet, a gyermekektől kezdve egészen a felnőtt korosztályig.

"A legfontosabb feladatunk, hogy élettel töltsük meg a nemrég 1,5 milliárd forintért épült és átadott új, fedett uszodánkat. Szeretnénk, ha Vásárhely hamarosan a vízilabda regionális centrumává fejlődne. Ehhez pedig jó szakemberre van szükségünk - nyilatkozta a Délmagyarországnak Lázár János polgármester.