Vágólapra másolva!
Montenegróban, a Primorac Kotor csapatában folytatja pályafutását a Honvéd kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázója, Kiss Gergely.

A hírt maga a pólós adta közre honlapján, azt írva, hogy hosszas mérlegelés után kötött egyéves szerződést a kotoriakkal, akiket egyébként a Vasas ütött el a továbbjutástól az idei Euroliga-sorozat negyeddöntőjében.

A válogatott keret tagjaként a pekingi olimpiára készülő Kiss mellett a nemzeti együttes két további tagjáról is arról szóló hírek terjengenek, hogy ugyancsak Kotorba tartanak, de ezt az érintettek nem erősítették meg.

Az athéni olimpiai aranyérmes Steinmetz Ádám a válogatott honlapjának nyilatkozva arról beszélt, hogy jelenleg nem foglalkozik a dologgal, a legfontosabb számára most az, hogy a Vasassal megnyerje a hazai bajnoki döntőt az Eger ellen.

"A további sorsom majd a bajnoki döntő után dől el, a Vasassal érvényben lévő szerződésem egyébként július 31-én jár le" - mondta.

Szivós Márton, a Honvéd világbajnoki ezüstérmes kiválósága a vlv.hu-nak megerősítette, hogy kapott ajánlatot a montenegróiaktól, de szavaiból kiderült, hogy nincs még döntés a megy vagy marad kérdésében.

A Honvéd neve elhallgatását kérő egyik illetékese azt mondta, hogy zajlanak a tárgyalások, és "csaknem biztos", hogy Szivós a jövőben is a Kőér utcaiaknál pólózik tovább.