Vágólapra másolva!
Hátrány nélkül várhatja a február 7-ei, hazai visszavágón a Vojvodinát a Szeged férfivízilabda-csapata a LEN-kupa negyeddöntőjében, miután a vasárnap esti első mérkőzésen Kásás Zoltán együttese döntetlent játszott a szerb gárda otthonában.

Eredmény, LEN Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
VK Vojvodina (szerb) - Szeged-Beton VE 10-10 (3-4, 2-4, 1-2, 4-0)
a magyar góldobók:
Varga T. 3, Lehmann 2, Vejzagics, Juhász, Milos Korolija, Mihajlo Korolija, Török 1-1

Az újvidéki összecsapáson remekül kezdett a csongrádi gárda, amely a négy negyedből az első hármat megnyerte, s 10-6-os előnnyel vághatott neki az utolsó nyolc percnek.

"Sajnos a végét elrontottuk, igaz, ehhez kellettek a bírói ítéletek is, hiszen az utolsó öt percben kapott négy gólunkat szinte kivétel nélkül emberhátrányból lőtték a vendéglátók, akik a hajrában rendesen élvezhették a hazai pálya előnyét, de mi is tettünk érte, hogy győzelem helyett döntetlennel térjünk haza" - mondta el Juhász György szakosztályvezető a helyszínről. "Ezzel együtt sem szabad keseregnünk, hiszen egyfelől már itt is nyerhettünk volna, másfelől komoly esélyünk van arra, hogy továbbjussunk."

A döntetlennel valóban félig-meddig már a legjobb négy között érezheti magát a Szeged, amely Juhász György szerint az ob I-ben mutatotthoz képest már javuló játékkal rukkolt ki a Vojvodina ellen, de a teljes sikerhez nagyon jól kell majd pólóznia a visszavágón is.