Vágólapra másolva!
Bebiztosította továbbjutását az Euroliga D csoportjában a Pro Recco együttese. A három magyart is foglalkoztató csapat 11-7-re győzött Egerben, nehéz helyzetbe sodorva ezzel a hazaiakat.

Eredmény, Euroliga, D csoport, 4. forduló:
ZF-Eger - Pro Recco (olasz) 7-11 (1-3, 2-2, 2-5, 2-1)
gól:
Hegedüs 2, Kovács G. 1, Biros 1, Bárány 1, Feltham 1, Hárai 1, illetve Udovicic 4, Madaras 3, Filipovic 1, Mikic 1, Kásás 1, Molina 1

Nem sok reményt adott a hazai medencében szereplő ZF-Eger férfivízilabda-csaopatának a Pro Recco az Euroliga D csoportjának 4. fordulójában. A Madaras Norberttel, Kásás Tamással és Benedek Tiborral felálló vendégek pillanatok alatt elhúztak 3-0-ra, Filipovic gólját követően Nikic emberelőnyben centerből növelte az előnyt, majd Madaras lövése a kapufáról Graham nyakára, onnan pedig a kapuba pattant.

Az első egri emberelőny alatt Gerendás György teljes joggal dühönghetett, a háromszor körbejáratott labdát Erdélyi végül kiejtette, oda lett a helyzet. Majdnem öt perc telt el, mire megzörrent az olaszok hálója, ekkor Kovács Gábor szépített (1-3). A vállalkozó kedvvel nem akadt gond, a célzással sokkal inkább, Binder kétszer is távolról lőtte ki a labdát a medencéből.

A második negyedet Hegedűs ejtése vezette be, 2-3-nál még felcisllant a remény az egyenlítésre is, ám Kásás, majd Madaras visszaállította a háromgólos különbséget, amelyen Hegedűs csak kozmetikázni tudott (3-5).

A nagyszünetet követően sem változott a játék képe, Udovicic és Molina találataival négyre nőtt a különbség, Biros lövése ugyan becsúszott Tempesti hóna alatt, s egy pazar labdajáratást követően Bárány is betalált, ám közben Udovicic kétszer, Madaras pedig egyszer villant (5-10).

Az utolsó negyedben már csupán a vereség mértéke volt kérdéses, ugyan Feltham kihasznált egy emberelőnyt, a negyedik Udovicic-találatra csak Hárai tudott válaszolni (7-11).

A csoport másik mérkőzésén:
Sturm Csehov - Szintez Kazany 7-5 (1-2, 0-0, 4-1, 2-2)

csoport állása 4 forduló után:
1. Pro Recco 10 pont
2. Kazany 6
3. Eger 4
4. Csehov 3